ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ,ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI

"Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ"
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΑΚΟΥ Κ ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΙΚΟΥ


ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ:

  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ, ΑΠΟ ΜΟΥΛΣΟΥΜΑΝΟ ΙΜΑΜΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ.
  • ΕΓΩ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΛΣΟΥΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. 
  • ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΦΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.
  • ΕΧΕΙ ΨΗΘΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3512 ΜΕ ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 264 ΣΤΙΣ 5/12/2006. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΙ ΜΟΥΛΣΟΥΜΑΝΟΙ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.
  • ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ.
  • ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ, ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΜΙΑΣ Μ.Κ.Ο., ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
  • ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.
  • ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 25, ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΒΕΙ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
  • ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΓΚΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.
  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ;;
  • ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ. ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ 20,000€ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ


 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
(12-11-2020)
ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1.  Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ' επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

===============================================================

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

===============================================================

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ 
ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>



👇

ΚΑΛΟΥΜΕ 
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

======================================================================

Ε.ΣΥ. ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
13ης οκτωβριου   Αρ.1
Πλατυκαμπος -Λαρισας
ΕΙΜΑΙL: e.sy.platykampoy@gmail.com
Τηλ: 2413 018903
κιν: 6985127058

ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ




ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ  

===================================================================================

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια