ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24/09/2021

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ, Δ. ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, Τ.Κ 21055, ΕΛΛΑΣ,
ΤΗΛ.: 27520 44850 & 2752043264 email: prf.an.pel.mme@gmail.com

ΠΟΥΛΑΚΙΔΑ, 24/09/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση προς τις ψευδείς δηλώσεις του Δημάρχου Νεαπόλεως - Συκεών κ. Σίμου Δανιηλίδη στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» στις 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος Νεαπόλεως - Συκεών κ.Σίμος Δανιηλίδης κατά την τηλεοπτική του παρουσία στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» προέβη σε ψευδείς και ανυπόστατες δηλώσεις συνδέοντας την ομάδα-κίνημα της «Επιτροπής Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Πρόεδρος της κ. Αρτέμη Σώρρα.
Η Ελλήνων Συνέλευσις αποτελεί τον Μοναδικό Νόμιμο Ανθρωποκεντρικό Οργανισμό εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων που μέσα από νόμιμες διαδικασίες καλεί τους Έλληνες πολίτες να ενημερωθούν, να ενωθούν και να δράσουν με έναν κοινό στόχο και σκοπό την ανάληψη της Διοίκησης της χώρας μας πέραν από οποιαδήποτε μορφής διαχωρισμού όπως κόμματα, δόγματα και πολιτικές πεποιθήσεις.
Ο κ. Σίμος Δανιηλίδης τοποθετήθηκε δημοσίως διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις συνδέοντας τους τοπικούς οργανισμούς και τον κ. Αρτέμη Σώρρα με μία κίνηση ενός πολίτη που εντάσσεται στο κίνημα «Επιτροπής Αυτοχθόνων Ελλήνων Ιθαγενών» όπως αναφέρθηκε από τους παρευρισκόμενους.
Στην τοποθέτησή του δε αυτή συμπράττουν και επικροτούν τόσο οι παρουσιαστές όσο και ο δημοσιογραφικός ανταποκριτής χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο των όσων αναφέρει ο Δήμαρχος. Έτσι, προσπαθούν να επιτύχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης χωρίς κανένα αποδεικτικό μέσο, χωρίς καμία έρευνα των αναφερομένων ως οφείλουν βάση της δημοσιογραφικής τους δεοντολογίας.
Ως Ελλήνων Συνέλευσις καταγγέλλουμε οποιαδήποτε σύνδεση προσπάθησε  να δημιουργηθεί μέσω της αναφοράς αυτής του Δημάρχου κ. Δανιηλίδη με την σύμπραξη του επιτελείου της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA». Όπως επίσης καταγγέλλουμε και οποιαδήποτε σύνδεση της Ελλήνων Συνέλευσις με τον πολίτη διότι δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις.
Παρακολουθήσαμε για ακόμα μία φορά την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και την απαξίωση του έργου και του σκοπού της ένωσης των Ελλήνων καθώς και την προσπάθεια αμαύρωσης του ονόματος του προέδρου μας κ. Αρτέμη Σώρρα. Η Ελλήνων Συνέλευσις και ο Πολιτικός Φορέας εκπροσώπησης του Έθνους των Ελλήνων όπως και ο πρόεδρος της κ. Αρτέμης Σώρρας ήταν και θα παραμείνει πάντοτε μέσα στα νόμιμα πλαίσια σε όλες τις διαδικασίες που ακολουθεί πέραν από οποιαδήποτε πολιτική διαχωρισμού και παραπλάνησης των Ελλήνων ανθρώπων.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π.
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΠΑΧΑΡΗ

210924 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΠΔΑΠ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια