ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Οι δημοσιογραφικές κατασκευασμένες δηλώσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης


Ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου:

Οι δημοσιογραφικές κατασκευασμένες δηλώσεις από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς εκτοξεύοντας ψευδείς αναφορές και παραπλανητικά στοιχειά από θεσμικά πρόσωπα και δημοσιογράφους κατά του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνελευσίς και του προέδρου της κ. Αρτέμη Σώρρα σε μια όπως φαίνεται οργανωμένη εκστρατεία σπίλωσης αποδίδοντας τους πεπραγμένα και αποτελέσματα άλλων όπως είναι η δημιουργία καταστήματος στην Αράχοβα με την επωνυμία «υπουργείο θεραπειών» και «θεματοφύλακες» υποστηρικτές τους.

Συνεχίζοντας, αυτό το συμβάν και τις αντιδράσεις κάποιων πολιτών, χρησιμοποιώντας προσβλητικές και απαξιωτικές έννοιες, το συνέδεσαν αυθαίρετα με τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνελευσίς κ. Αρτέμη Σώρρα αναφερόμενοι σε στοιχεία που ίσως άκουσαν η’ τα δημιούργησε η φαντασία τους και τα όποια ξεκάθαρα εμφανίζονται λογω ελλιπούς δημοσιογραφικής έρευνας.

Με την συνήθη τακτική τους αγνόησαν στοιχεία και αποδείξεις παραβλέποντας την ισχύ της επικύρωσης κρατικών θεσμών εξοβελίζοντας τις όποιες ηθικές αρχές ορίζονται από τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ως Ελλήνων Συνελευσίς καταδικάζουμε την οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσης των μέσων μαζικής ενημέρωσης με ομάδες – κινήματα και άλλες δραστηριότητες διαφόρων πολιτών με τον πολίτικο φορέα και το όνομα του προέδρου της κύριου Αρτέμη Σώρρα είτε γιατί φέρουν συνώνυμες λέξεις είτε γιατί εμφανίζουν την ελληνική σημαία δεδομένου ότι οι συσχετισμοί αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ο πολιτικός φορέας ελλήνων συνελευσίς είναι η εκπροσώπηση του έθνους των ελλήνων.

Ο πρόεδρος της κ. Αρτέμης Σώρρας ήταν είναι και θα παραμείνει πάντοτε μέσα στα νόμιμα πλαίσια όλων των διαδικασιών που ακολουθει πέρα από οποιαδήποτε δημοσιογραφική – πολιτική διαχωρισμού και παραπλάνησης των Έλλην ανθρώπων.

Είναι αναγκαία λοιπόν η αποκατάσταση του δικαίου με δημόσια επανόρθωση όλων όσων είτε δολίως είτε από αμέλεια μετέτρεψαν το ψεύδος σε αλήθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια