ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΤΙΣ 14-01-2022

Παρατηρήθηκε μια ακόμη προσπάθεια σύνδεσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στις 14-01-2022 όπου ο δημοσιογράφος της ηλεκτρονικής εφημερίδας «flamis.gr.» στην πάτρα κ. Φλαμής Κωνσταντίνος παραλλήλισε άτοπα τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνελευσίς κ. Αρτέμη Σώρρα με πολλές ακρότητες όπου προσπάθησε να τον συνδέσει μεταξύ των θεματοφυλακών του συντάγματος, των κινημάτων που τάσσονται κατά του εμβολίου, με τα εξώδικα των αυτοχθόνων και λοιπών κινημάτων και ομάδων.

Την σκυτάλη ανέλαβε δε τόσο ο κύριος παρουσιαστής της εκπομπής κ. Παπαδάκης Γεώργιος όσο και οι δημοσιογράφοι που στελεχώνουν την εκπομπή αυτή συνεχίζοντας βέβαια και παρουσιάζοντας ένα παραπλανητικό ιστορικό με προπαγανδιστικό τρόπο που δυσφημεί συκοφαντικά τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνελευσίς κ. Αρτέμη Σώρρα όπου αναφέρουν αναληθή στοιχεία και ως  δημοσιογράφοι είναι εκτός δεοντολογίας και εμφανίζεται αυτό λόγω της ελλιπής δημοσιογραφικής έρευνας.

Ως Ελλήνων Συνελευσίς καταδικάζουμε τέτοιες αναφορές και δεν δύναται να συμμετέχει σε καμία περίπτωση σε οτιδήποτε διαιρεί τους ανθρώπους σε κομμάτια και ομάδες διότι ο σκοπός και ο στόχος ίδρυσης της είναι η ένωση όλων των ελλήνων ανθρώπων για την ολοκλήρωση της δημιουργίας της ελλήνων πολιτείας.

Ως Ελλήνων Συνελευσίς καταδικάζουμε οποιαδήποτε σύνδεση προσπάθησε να δημιουργηθεί μέσω των διαφόρων αναφορών των δημοσιογράφων της τηλεοπτικής εκπομπής «καλημέρα Ελλάδα» καθώς να ενημερώσουμε στην απόλυτη ακρίβεια τους έλληνες πολίτες πως ουδεμία σχέση η’ σύνδεση υπήρξε ποτέ του πολιτικού φορέα ελλήνων συνελευσίς και του πρόεδρου της κ. Αρτέμη Σώρρα με όλα τα παραπάνω.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι όπου ασκούν δημόσιο λόγο και ενημερώνουν την κοινή γνώμη είναι υποχρεωμένοι να ερευνήσουν και να κάνουν την στοιχειώδη έρευνα που χρειάζεται καθώς και να απευθυνθούν στην διοίκηση του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνελευσίς» για να πάρουν τις ακριβείς αληθινές και επίσημες απαντήσεις με όλες τις αποδείξεις τους.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια