ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μια μοναδική γιορτή της Δημοκρατίας στις 15/5/22

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με το άνοιγμα της νέας επταετίας ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα κ. Αρτεμής Σώρρας θα χαράξει τα θέμελα για τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής του τεράστιου, δίκαιου αγώνα της απελευθέρωσης των ανθρώπων συνολικά και συλλογικά ως μονάδα για την εγκαθίδρυση της Ελλήνων πολιτείας, όπου θα μας βρει ενωμένους στην εκδήλωση με το συμπόσιο που θα ακολουθήσει, καθώς και το ετήσιο δρώμενο της Ενθύμησης Όρκου, όπου διοργανώνεται από τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ε5 “Έλευσης Ενωμένων Ελευθέρων Ενεργών Ελλήνων” την Κυριακή στις 15 Μαΐου 2022 στα Καλύβια Θορικού Αττικής επί της οδού Λεωφόρος Αναβύσσου 251 και ώρα 12:00’ μεσημβρινή.

Ολοκληρώνοντας επτά έτη σε έναν αγώνα ενημέρωσης και αφύπνισης γεμάτο δράσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις, ενημερώσεις, εκλογικές διαδικασίες, δημιουργία και ίδρυση τοπικών οργανισμών, ανοίγει ένας νέος κύκλος με μια δημοκρατική συνάντηση των πολιτών για την χάραξη στρατηγικής της συνέχειας του στόχου, του σκοπού της απελευθέρωσης μας, όπου θα έχουμε όλοι την τιμή να συναντήσουμε από κοντά τον πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ. Αρτέμη Σώρρα.

Είναι η ώρα της ολοκληρωτικής αλλαγής, της ολικής μεταρύθμισης και του επαναπροσδιορισμού του Εθνικού Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στον μοναδικό στόχο και σκοπό τής απελευθέρωσης μας, που θα συμβεί σε μια συλλογική δημοκρατική συνάντηση όλων των μελών του, καθώς και όλων των φιλικά προσκείμενων πολιτών.

Πρόκειται για μια μοναδική γιορτή της Δημοκρατίας.

ΕΚ ΤΗΣ Κ.Π.Δ.Α.Π.
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια